Deelnemers EU-Handelsprogramma op IPM Essen

Sabine Hoes 22-02-2023
41 keer bekeken 0 reacties

Molter, ImpulsePlants, KennisPlants en Roparu Rozen waren met het EU-Handelsprogramma aanwezig op de IPM Essen, dé vakbeurs voor de tuinbouw. De opbrengst? Veel nieuwe contacten.

Remy Lubbe van Molter
‘Wij hebben een zeer geslaagde beurs gehad en een hoop nieuwe contacten opgedaan via de Nederlandse stand op de beurs en de matchmaking die het EU-Handelsprogramma organiseerde.’

Rens Broeren van Impulse Plants
‘De stand op de IPM, en de samenwerking met de andere deelnemers, waren voor ons het duwtje in de rug om de stap naar andere markten te nemen.’

Francien Kennis van Kennis Plants
‘Doordat we samen op de beurs staan, versterken we elkaar en kunnen we doorgroeien naar een bredere klantenkring.’

Patrick Wijnhoven van Roparu Rozen
‘Met ondersteuning van het EU-Handelsprogramma hebben we, samen met 3 andere mooie bedrijven, kunnen deelnemen aan de IPM Essen. Daar hebben we leuke contacten aan overgehouden.’

Kortom: als je meedoet aan een beurs, ga je met een goedgevuld adressenboekje weer naar huis. En met een groter netwerk vergroot je ook je kansen op andere, internationale markten.

De volgende beurs staat komt er alweer snel aan. Begin maart gaan we naar de HortEx in Vietnam. Uiteraard houden we jullie op de hoogte in de community.

Afbeeldingen

Reageren

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

 

Logo EU-Handelsprogramma + logo EU + Gefinancierd door de Europese Unie

 

Over deze community

De community van het EU-Handelsprogramma, een initiatief van RVO, is het perfecte vertrekpunt om je exportkennis en internationale netwerk te vergroten. Op naar nieuwe kansen over de grens!

Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Contact

Heb je een vraag, idee of opmerking?

Laat het ons weten!

 

 

 

Cookie-instellingen